Acasă > Implică-te > Apel Umanitar pentru prietenul nostru Vlad Ghișe – Încheiat
4.29% 7,000 EURO

15 Sponsori

300

PayPal

[UPDATE] Vlad a câștigat procesul cu statul român ceea ce înseamnă că începând cu luna Mai tratamentul va fi decontat de către Ministerul Sănătății. Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul oferit lui Vlad!

Este lider cercetaș, are 39 de ani și o luptă de câștigat!

Vlad este unul dintre tinerii adulți din România, care trăiește intens pentru o lume mai bună atât în cadrul cercetășiei, cât și în viața de zi cu zi.

Din 2003 îl încearcă o boală necruțătoare Limfom Hodgkin, reușind până în prezent să găsească oportunitățile necesare pentru a supraviețui. În toată această perioadă a fost nevoit să îmbine citostaticele, transfuziile, transplantul de măduvă, nenumăratele spitalizări, CT-uri, RMN-uri cu energizantele întâlniri cercetășești, campuri locale, regionale, naționale, legăturile  stabilite cu cercetașii străini în care s-a implicat fără rezerve chiar și în cele mai dificile momente ale bolii.

În prezent, șansele lui depind de un tratament care depășește cu mult resursele financiare ale familiei, fiind vorba de două tratamente pe lună în valoare de 33.370 lei. Până acum familia cu sprijinul prietenilor și a comunității a reușit să-i asigure tratamentul parțial din decembrie 2018 până în martie 2019 în valoare de 19.500 lei pe lună, iar din martie s-a reușit achizitionarea tratamentului complet în valoare a 33.370 lei.

Orice sumă de bani din partea celor care dorim să-l sprijinim, îi va susține continuarea tratamentului de care are atât de mare nevoie. Acesta este un apel la bunătatea noastră, la credința că atât ajutorul material, rugăciunile cât și gândurile noastre de bine îndreptate către Vlad îi vor fi de folos.

Haideți să ne unim eforturile și  să-i dăm lui Vlad șansa unei vieți mai bune, într-o lume pe care atât noi cât și el ne străduim să o facem mai bună.

Conturile în care pot fi donați banii pentru al sprijini pe Vlad sunt:

Cont curent RON RO13BTRLRONCRT0456381901
Cont curent EUR RO60BTRLEURCRT0456381901
Cont curent USD RO64BTRLUSDCRT0456381901

Mulțumim tuturor care îi sunteți alături! Dumnezeu să vă aducă armonie în casă și sărbători binecuvântate!