Acasă > Înscrieri

Ești părinte și vrei să-ți înscrii copilul în Centrul Local Roșia Montană?

1. Completează formularul prin care îți exprimi intenția de a-ți înscrie copilul la cercetași și fă-l să ajungă la noi. Formularul îl poți completa și expedia online, aici sau îl poți obține în varianta tipizată de la unul dintre lideri.

2. Odată ce formularul tău completat a ajuns la noi, îl vom analiza cu ocazia următoarei sesiuni pentru recrutare de copii. Sesiunile de recrutare a copiilor sunt stabilite la nivelul Centrului Local în funcție de disponibilitatea locurilor pentru copii și disponibilitatea liderilor adulți.

Criteriile principale dupa care se analizează fiecare solicitare sunt:
– numărul locurilor disponibile pentru copii;
– existența unui număr suficient de lideri adulți;
– vârsta copilului;
– sexul copilului*
– domiciliul copilului;
– disponibilitatea copilului de a participa în mod regulat la activitățile Centrului Local de Cercetași;

3. În cazul în care copilul tău a fost selectat, vei fi contactat și vom face cunoștință cu copilul.

4. În cazul în care copilul la randul său își exprimă prin vorbă și faptă propria voință de a face parte din echipa de cercetași, ți se va înmâna o adeziune de membru, al cărui conținut îl poți vedea aici.

5. Bine ai venit! Odată semnat formularul de adeziune, copilul tău face parte în mod oficial din Centrul Local Roșia Montană, Organizația Națională Cercetașii României și poate participa la activități.

*Sexul copilului reprezintă un criteriu de selecție strict pentru a promova formarea unor patrule mixte și a evita formarea unor patrule formate doar din fete/doar din băieți.

Completează formularul prin care îți exprimi intenția de a-ți înscrie copilul la cercetași!