Redirecţionează 2% din impozitul pe venit pentru susţinerea programului educativ alternativ oferit anual de Organizaţia Naţională “Cercetaşii României” – C.L. Roșia Montană, copiilor şi tinerilor care fac parte din Centrul Local Roșia Montană!

Ne poți sprijini fără nici un cost. Conform codului fiscal orice contribuabil poate direcționa 2% din impozitul pe venit plătit statului, către o organizație non-guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat.

Completează formularul și ulterior, depune-l sau trimite-l prin poștă, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu până la data de 15 martie 2019:

I. a) Dacă ai obținut în anul 2014 numai venituri din salarii trebuie să completezi
FORMULAR 230

VEZI MODEL COMPLETAT AICI

II. Depuneți formularul direct sau trimiteți-l prin poștă cu scrisoare recomandată, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu. Dacă agenda ta este foarte încărcată, trimite-ne un email la adresa tica.darie@scout.ro și vom identifica împreună cea mai bună soluție.

Denumire entitate nonprofit: ORGANIZAȚIA NAȚIONALĂ “CERCETAȘII ROMÂNIEI” – C.L. Roșia Montană
Cod de identificare fiscală: 5990766
Cont bancar (IBAN): RO49BTRLRONCRT033228120E

Vă mulțumim pentru implicare și sprijinul acordat! Alături de voi, plantăm seminţe de bucurie oferind educaţie de calitate copiilor şi tinerilor din Roșia Montană!

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la email tica.darie@scout.ro / 0721 771 354.