Acasă > Implică-te > Donează pentru înregistrarea mărcii Festivalul Luminii
14.44% 450 EURO

6 Sponsori

65

PayPal

Dragi cercetași,

Noi, Centrul Local Roșia Montană am decis să ne alăturăm demersului de a înregistra marca Festivalul Luminii ca marcă a Organizației Naționale Cercetașii României. Noi punem la bătaie platforma noastră care e bună și pentru fundraising și nu o facem pentru prima oară. Ne angajăm să strângem suma propusă de 450 EURO prin donații online (PayPal) care vor fi apoi transferați către ONCR.

După cum s-a discutat și pe Facebook, e bine ca această campanie de fundraising să fie una internă și să nu distribuim această pagină pe rețelele de socializare. E foarte important să reușim să înregistrăm marca pentru ca pe viitor să putem organiza acest festival sub același nume  – Festivalul Luminii. Din punctul nostru de vedere e un festival care va “exploda” în anii următori cu mai multă implicare din partea noastră. Felicităm echipele care au creat și au dus mai departe acest festival, ați făcut o treabă minunată, foarte minunată!

Haideți să contribuim fiecare cu 5-10 Euro și vom ajunge foarte ușor la 450. Noi, Centrul Local Roșia Montană donăm primii 10 Euro, vă încurajăm să o faceți și voi!

Să avem cu toții un festival minunat și să redescoperim frumusețea lucrurilor mărunte, nu doar la festival ci și după festival.

C.L. Roșia Montană