Acasă > Implică-te > APEL umanitar pentru prietena noastră Ema Dîncă! – Incheiat
136.30% 1,000 EURO

51 Sponsori

1,363

PayPal

Este cercetașă exploratoare, are 16 ani, şi o luptă de câştigat!

 

Ema este unul dintre tinerii din România care în cadrul cercetășiei șEma Dincai în viața de zi cu zi crede și se implică pentru o lume mai bună.

În urmă cu 2 săptămâni ea a primit o veste grea, a fost diagnosticată cu trei componente chistice în zona occipitală a capului. Aceste componente trebuiesc eliminate cât mai repede prin intervenție chirurgicală pe creier.

Cea mai sigură soluţie pentru salvarea Emei este tratamentul la o clinică din Italia. Pentru ca acest lucru să fie posibil este nevoie de un număr mai mare de oameni dispuşi să se solidarizeze cu Ema.

Este nevoie de o sumă de  20 000 de EURO, iar până în momentul de față familia a reușit să strângă 5 000 EURO. Acesta este un apel la bunătatea noastră, la suportul nostru direct atât prin ajutor material dar și prin rugăciune.

Dacă binevoiți a ajuta cu orice sumă de bani pentru salvarea vieții prietenei noastre, în primul rând ea, dar și familia vă sunt profund recunoscători!

Noi, Cercetașii din Roșia Montană ne propunem ca prin această inițiativă să strângem 1000 EURO pentru prietena noastră Ema și să-i fim alături.

Mulțumim tuturor celor care îi sunteti alături! Dumnezeu să vă aducă pace în casă și să aveți sărbători binecuvântate!

Telefon Narcis Dînca: 0767 284 066

[UPDATE APEL Umanitar Ema – 5 ianuarie 2015] S-au strâns 20000 EURO

Narcis Dîncă, fratele Emei:

Bună seara,
Aş vrea sa vă mulţumesc din suflet pentru tot ajutorul acordat surorii mele, Ema. Din fericire, s-au strans toţi banii de care are nevoie pentru operaţia care va avea loc pe data de 13 ianuarie. Sunt sigur ca Dumnezeu vă va recompensa şi va avea grijă de toţi cei care au contribuit la acest act de mare umanitate. Atât cei care o cunosc, dar si cei ce n-o cunosc personal, au dat dovadă de solidaritate şi omenie. Mi-as dori ca rugaciunile din partea voastră sa nu înceteze. Fiţi în continuare cu inima alături de ea. Drumul spre vindecarea care o va reface sănătoasă pe Ema abia începe. Vă multumesc mult încă odată!

[UPDATE APEL Umanitar Ema – 2 ianuarie 2015] S-au strâns 19000 EURO

Un mare MULȚUMESC tuturor celor care au reacționat la acest apel! Alături de voi Ema a sărit primul hop, și urmează pe 13 ianuarie să mai sară încă unul. Fiți cu gândul și cu inima alături de ea!

 

rezultat-ema-dinca