Acasă > Cercetași > Pe bicicletă de la Roșia Montană la București pentru Adunarea Generală a ONCR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miercuri, cercetașul nostru Tică Darie va pleca cu bicicleta de la Roșia Montana la București, 484 km pe traseul Roșia Montană – Sighișoara – Brașov – București pentru a reprezenta Grupul de Inițiativă “Cercetașii din Roșia Montană” la Adunarea Generală a Organizației Naționale “Cercetașii României” ce va avea loc pe 9-11 Mai 2014. După șase luni de activitate cercetășească în Roșia Montană se va decide la București dacă vom deveni oficial Centru Local.

Suntem foarte optimiști că acest lucru se va întâmpla și ne pregătim pentru a participa la taberele naționale ce vor avea loc vara aceasta. Pentru a participa la tabere, cei 20 de cercetași din Roșia Montană au nevoie de echipament, cum ar fi: corturi, saci de dormit, izopren etc.

Ne puteți susține donând materiale de camping sau contribuind la achiziționarea lor (vezi butonul “Investește în educație” pe pagina noastră). Această misiune până la București va fi documentată pe traseu de Tică Darie pe pagina de facebook a cercetașilor.

Ce ne învață cercetășia e că implicarea și voluntariatul sunt printre cele mai importante lucruri pentru dezvoltarea umană. Așa că drumul până la București nu se poate întâmpla altfel decât prin această provocare și prin participarea fiecăruia dintre voi care veți urmări cu sufletul la gură drumeția.


Dacă poți să donezi cercetașilor materiale de camping, scrie-ne un mesaj aici.

Mulțumim! Gata oricând!

E-mailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.