Acasă > Cercetași > Maratonul recunoștinței și al interconectivității

Am avut o duminică extraordinară!

M-am trezit la 06:45 ca să alerg primul maraton în acest an chiar la Roșia Montană! Nu m-am pregătit mai deloc și totuși m-am încumetat să alerg 42 de km. Primii 21 i-am făcut fără durere, dar ceilalți i-am făcut cu multă voință și cu crampe la amândoua picioare.

Am fost motivat pentru că erau prezenți și o parte din Cercetașii din Roșia Montană care sunt foarte tari! Unii din ei au alergat chiar 11-12 km fiind la prima lor alergare așa lungă. Eu primii 8 km alergând i-am făcut în clasa a 12-a, iar ei la 10 ani.

Am fost foarte bucuros când am ajuns la finish, cercetașii și ceilalți prezenți au făcut atmosferă ca la un maraton din Copenhaga. Mulțumesc mult! Felicitări și copiiilor din Dăroaia care au venit în număr foarte mare și au făcut echipă cu cercetașii la Proba de 42 km ștafetă și bravo pentru toată energia pe care au avut-o.

Mulțumesc celor care au făcut acest maraton posibil, Pachamama Romania și Alexandrei Postelnicu.

Acum am o febră musculara ca în iulie anul trecut după ce am alergat 101 km. Sfat pentru cei care vor să alerge un maraton: antrenați-vă bine înainte dacă nu vreți să terminați maratonul strângând tare din dinți.

Tică Darie

E-mailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.