Acasă > Cercetași > Cercetașii din Cluj în vizită la Roșia Montană

Întotdeauna în weekend sunt cel mai împlinit. Am avut o zi minunată și asta datorită fraților cercetași din Roșia Montană și celor din Cluj care au ales să petreacă acest weekend în inima Munților Apuseni!

A fost o zi lungă care pentru cercetașii din Cluj a început cu o vizită în Galeriile Romane, iar apoi cu toții am urmat un traseu minunat în jurul muntelui protejat Cârnic, având pe domnul Zeno ca cercetaș-ghid-voluntar. Mulțumim mult! Pe urmă lupișorii și temerarii din Roșia și Cluj s-au pus pe bucătăreală și au reușit să facă o “mâncărică” delicioasă. După ce ne-am umplut ghiozdanul ne-am mutat în curte la Casa Parohiala Unitariană unde cei mici au reușit să facă un foc de tabără cu ce au găsit prin jur și prin pădure. Laura a întreținut o atmosferă de vis cântându-ne la chitară.

Seara asta stând și cântând la foc am avut impresia că suntem singuri în acest sat de vis. Pentru cei care s-au implicat atâția ani în restaurarea Casei Parohiale, vreau să vă transmit din suflet un sincer mulțumesc. Chiar dacă încă nu e terminată casa, cercetașii din Roșia Montană și nu numai se bucură de spațiul care este pus în prezent la dispoziție. Acest loc a prins cu adevărat viață în această seara!

Un weekend frumos tuturor!
Tică Darie

E-mailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.